'Verdrinken puppy's zou wraakactie zijn'

10 juli 2017 om 10:51
nl
Het verdrinken van vier puppy's in Heesch zou een wraakactie zijn. Daar gaat de politie vanuit, zegt de eigenaresse van de honden. De inbreker of inbrekers hebben verder niets gestolen.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

De puppy's werden in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gebracht. De hondjes waren drie weken oud. De bewoonster van het huis aan de Heelwijkstraat werd rond half een wakker van gerommel op de benedenverdieping.

"Ik hoorde mijn hond blaffen en dacht: deze blaf is niet gezond. Toen ik in mijn keuken stond, hoorde ik mijn kraan lopen. Dat vond ik vreemd", vertelde ze zondag. De bewoonster belde meteen de politie.

'Al maanden lastiggevallen'
Ze is kapot van het voorval. "Dit is echt een laffe, ziekelijke daad."
                                                                                                    
De aanbouw achter haar huis - waar de honden verbleven omdat het zo warm was - was afgesloten met een hordeur. Die werd door de dierenbeulen kapot gesneden.

De vrouw laat weten dat ze 'al maanden wordt lastiggevallen'. Daarom heeft ze rolluiken voor de ramen en deuren van haar huis en zijn bewakingscamera's geplaatst.

Onderzoek
De politie doet nog onderzoek en zegt geen aanhoudingen verricht te hebben. Getuigen die in de omgeving van de woning iets verdachts hebben gezien, kunnen zich natuurlijk bij de politie melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.