Bungeejumpen en een enorme wildwaterbaan op de Tilburgse kermis

TILBURG - Een spectaculaire wildwaterbaan, een Tirolerdorp, een uitzichttoren en een superspin. Dat zijn enkele nieuwe attracties die vanaf vrijdag op de Tilburgse kermis te zien zijn. Dinsdag begon de opbouw van de kermis.

Een primeurtje is de bungeejump. Heldhaftige bezoekers kunnen vanaf donderdag 27 juli een sprong van 55 meter hoogte maken. En dan kun je een momentje voor jezelf nemen, terwijl je ondersteboven geniet van het uitzicht.

Poseidon
Op het Spoorplein komt ook een bijzondere waterattractie. De Tilburgse kermis heeft de wildwaterbaan Poseidon binnengehaald. Het is maarliefst vijftien meter hoog en driehonderd meter lang.

Alvast sfeer proeven: kijk hoe het er in Aken aan toeging.


Andere nieuwtjes
Bij het station komt een themaplein in Tiroler sfeer met Duitse eetkraampjes. De uitstraling moet vergelijkbaar zijn met het Oktoberfest. Die tentjes stonden al eerder op de kermis, maar dat was verspreid. Nu staan ze gegroepeerd. Op de Heuvel komt voor het eerst een uitzichtstoren met uitzicht naar alle kanten van de stad.

Opbouw
De kermis in Tilburg is de grootste van de Benelux. Tijdens de opbouw moet er heel wat plaats gemaakt worden voor de attracties. Auto's mogen vanaf dinsdag het centrum niet meer in.

De kermis begint vrijdag 21 juli. De agenda vind je hier. En wil je weten waar je moet zijn: er is een interactieve plattegrond.
Deel dit artikel: