Wat vind jij van Omroep Brabant? Word lid van ons panel en geef je mening

EINDHOVEN - Omroep Brabant is benieuwd naar jouw kijk-, luister en surfgedrag. Wat verwacht je van een regionale omroep als Omroep Brabant? In hoeverre voldoen wij met onze programma’s en artikelen aan jouw verwachtingen? Wij willen het graag weten, zodat wij Omroep Brabant kunnen blijven verbeteren.

Het Omroep Brabant Panel is het online onderzoeksinstrument van Omroep Brabant. Als je deelneemt aan het panel kun je ons helpen om nieuwe inzichten te krijgen over onze radio- en televisieprogramma’s en onze online artikelen.

Inschrijven
Inschrijving gaat door middel van een korte vragenlijst. We leren je namelijk graag eerst wat beter kennen!

>>>DIRECT INSCHRIJVEN<<<

Hoe werkt het?
Na inschrijving ontvang je van het Omroep Brabant Panel via e-mail uitnodigingen om deel te nemen aan online onderzoeken. We streven ernaar om maximaal vier keer per jaar een vragenlijst naar onze panelleden te sturen.

Op de speciale Omroep Brabant Panel-site stellen we je dan allerlei vragen. We vragen welke online artikelen en rubrieken jouw voorkeur hebben. Of we vragen jouw mening over radio- en televisiefragmenten. Welk fragment vind jij beter? Jouw mening telt!

Natuurlijk houden we je op de hoogte van de onderzoeken die wij doen. Als dank voor je deelname verloten wij prijzen onder de deelnemers. Als panellid maak je ook kans op een persoonlijke uitnodiging om mee te praten over relevante onderwerpen en een kijkje te nemen in onze studio’s in Son.

Privacy
Uiteraard is je anonimiteit gegarandeerd. Het panel is in beheer van Omroep Brabant en opgezet in samenwerking met OnderzoeksTool, een initiatief van onderzoeksbureau Newcom. De antwoorden die je geeft worden vertrouwelijk behandeld. Klik hier voor de privacyverklaring.

Meer over dit onderwerp:
omroep brabant panel omroep brabant