Politie vindt grote lading drugs in auto met 'I love ketamine' op achterruit

GEERTRUIDENBERG - Een man die vermoedelijk in drugs handelt, heeft het de politie in Geertruidenberg zondagnacht wel erg makkelijk gemaakt. Hij had op de achterruit van zijn auto ‘keta’ en ‘I love ketamine’ staan. Agenten besloten zijn voertuig te controleren en vonden ruim 300 xtc-pillen en zakjes wit poeder.

Het poeder is waarschijnlijk het door de man zo geliefde ketamine. De politie heeft de zakjes opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) zodat kan worden vastgesteld wat er precies in zit.

Onderzoek recherche
De agenten hebben ook het huis van de verdachte doorzocht. Of hier meer drugs zijn gevonden, is niet bekend. De politie meldt wel dat de zaak is overgedragen aan de recherche.

Ketamine is een verdovingsmiddel dat ook als drug wordt gebruikt.

jeugdagent_gberg_drimmelen

Afgelopen nacht controleerde @jeugdagent_oosterhout samen met een collega in Geertruidenberg een voertuig. In de achterruit had de bestuurder de tekst “keta” en “I love ketamine” staan. Hiermee werd de bestuurder geconfronteerd en overhandigde vier zakjes met wit poeder. De collega’s stelde een verder onderzoek in in het voertuig en troffen daar ruim 300 XTC pillen, zakjes wit poeder vermoedelijk ketamine. De poeders worden opgestuurd naar het NFI voor onderzoek zodat er kan worden vastgesteld om wat voor drugs het gaat. Ook hebben we hierop een huiszoeking gedaan bij de verdachte. De recherche heeft de zaak overgenomen en gaat met de zaak verder. #misdaadloontniet #drugs #drugsdealer #dealer #waakzaam #politie #politiedongemond #jeugdagent #instacops #instapolitie