Grote brand boven Grieks restaurant Irodion in Roosendaal, drie gewonden

ROOSENDAAL - In een huis boven Grieks restaurant Irodion in de Raadhuisstraat in Roosendaal heeft woensdagochtend een grote brand gewoed. In de bovenwoning waren zes mensen aanwezig. Het gaat om een gezin. Drie van hen zijn gewond geraakt.

Er zijn drie gewonden gevallen. Het gaat om drie mannen van 40.43 en 37 jaar. Allen zijn naar ziekenhuizen in Breda en Bergen op Zoom gebracht.  De 40-jarig man is later in kritieke toestand naar het brandwondencentrum van het Maasstadziekenhuis in Rotterdam gebracht. De brand was rond kwart over negen helemaal uit.Vuur slaat niet over
Het vuur brak rond zes uur uit in het oude pand in het centrum van Roosendaal. De oorzaak is nog niet bekend. De brand ging gepaard met veel rook. Daarom adviseerde de brandweer om ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te zetten.

Volgens een woordvoerder van Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant was er geen gevaar dat het vuur zou overslaan op de naastgelegden winkelpanden.

'Lastig te blussen'
"Het is een complex pand met veel hoekjes en gaatjes, dat maakte het wat lastiger om het vuur te blussen", aldus een woordvoerder. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De schade is aanzienlijk.

 

Meer over dit onderwerp:
roosendaal raadhuisstraat branden irodion
Deel dit artikel: