Tien tips over ernstige aanrijding Breda na uitzending Opsporing Verzocht

BREDA - De uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdagavond heeft zo’n tien tips opgeleverd over het ongeval op de Nieuwe Prinsenkade in Breda waar een automobilist de 34-jarige Robbie aanreed en daarna vluchtte. De Bredanaar raakte daarbij zeer ernstig gewond.

Politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk meldde woensdagochtend dat er ook tips binnenkomen via social media en sprak de hoop uit dat er nog meer tips volgen.

De tekst gaat verder onder het videofragment. Let op: schokkende beelden.


Auto in beslag genomen
De politie heeft al een auto in beslag genomen die aan een aantal criteria voldoet. Uit onderzoek bleek dat de dader hoogstwaarschijnlijk in een donkere Citroën C3 reed met bouwjaar tussen 2002 en 2009. “Of het de gezochte auto is, moet nog blijken. We hopen daar deze week duidelijkheid over te krijgen.”

“De zaak houdt de gemoederen bezig en zorgt voor veel onrust in Breda. Het is een bekende plek voor stappers en ouders die er hun kinderen afzetten op ophalen. De Nieuwe Prinsenkade is een plaats waar menig stapavond begint en eindigt”, aldus Van Hooijdonk.

LEES OOK: Zoektocht naar doorrijder heeft grote impact in Breda: ‘De dader moét gepakt worden'

Slachtoffer
van Hooijdonk meldde verder dat de toestand van het slachtoffer nog altijd zeer zorgwekkend is. “Hij wordt slapend gehouden en het is de vraag hoe hij gaat herstellen. We hopen het beste.”
Meer over dit onderwerp:
breda doorrijder opsporing verzocht aanrijding
Deel dit artikel: