A58 afgesloten vanwege bevalling, vrouw naar ziekenhuis gebracht

HILVARENBEEK - De A58 is woensdagavond tijdelijk afgesloten omdat een hoogzwangere vrouw op het punt stond te bevallen. Het verkeer stond vast vanwege een ongeluk ter hoogte van de afslag Tilburg-Oost. In de file achter het ongeluk stond de hoogzwangere vrouw vast. Omdat ze geen kant op kon, heeft een ambulance haar opgehaald. Ze is op een brancard gelegd en naar het ziekenhuis gebracht.

Ter hoogte van de afslag Hilvarenbeek klapte een automobilist tegen de vangrail. De zwangere vrouw stond daardoor vast in de file. De verloskundige reed voor de vrouw. Moeder en kind maken het goed, meldt een familielid.

Ziekenhuis
De vrouw stond stil bij de afslag naar het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Vermoedelijk waren ze daarnaar onderweg.

Bij het ongeluk raakte een man gewond. Het is onduidelijk hoe ernstig de verwondingen zijn. De auto is total loss.

De ravage bij het ongeluk was groot. De auto klapte recht op de punt van de vangrail. Die is speciaal ontworpen om klappen op te vangen, en is daardoor flink ingedeukt. De bestuurder verklaarde tegenover de politie dat hij werd afgesneden door een andere auto. De politie onderzoekt dat.

Meer over dit onderwerp:
112 hilvarenbeek a58 bevallingen
Deel dit artikel: