Mannen met twee rechterhanden, Gouden Gazelle voor Gereedschapcentrum.nl

TILBURG - Luuk Schormans en zijn compagnon Bram Mutsaers uit Tilburg zijn mannen met twee rechterhanden én een goede neus voor handel. Voor de tweede keer won Gereedschapcentrum.nl de Gouden Gazelle op de FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende middelgrote onderneming in Zuid-Nederland.

Gereedschapcentrum.nl is het klassieke verhaal van een bedrijf dat begon op een zolderkamertje en uitgroeide tot een bedrijf met een miljoenenomzet. In 2009 begon Luuk Schormans samen met zijn compagnon Bram Mutsaers met de online verkoop van professioneel gereedschap.
 

In 2012 zijn zij beiden fulltime in het bedrijf gaan werken. En dat lukte. Het bedrijf groeide binnen een aantal jaren naar meer dan zestig medewerkers en verhuist binnenkort naar een nieuw bedrijfspand aan de Jellinghausstraat te Tilburg. De oppervlakte van de nieuwe locatie is maar liefst 3 keer zo groot ten opzichte van de huidige locaties.

Snelle groei
Een verklaring voor de snelle groei heeft Schormans wel. “We zijn goed in wat we doen, zijn servicegericht, hebben kennis van zaken en leveren snel tegen scherpe prijzen. We stellen de klant centraal en we zijn maar drie dagen per jaar gesloten”, klinkt het slim. Het bedrijf groeit nog steeds gestaag, zo vertelt de eigenaar. “We hebben inmiddels ook webshops geopend in België, Frankrijk en Spanje onder de naam Fixami. En wellicht volgen er nog meer landen.”
Deel dit artikel: