Jongens van 9 en 15 jaar overvallen, zoektocht naar overvallers nog steeds gaande

BERGEN OP ZOOM - De jongeren die in september een woningoverval pleegden in Bergen op Zoom zijn nog niet gevonden. De politie vraagt daarom maandagavond in Bureau Brabant nog eens aandacht voor deze zaak.

Op vrijdag 15 september werden twee broers van 9 en 15 jaar in hun eigen woning overvallen. De daders zijn waarschijnlijk niet veel ouder en worden 15 tot 16 jaar geschat.

Alleen thuis
Tijdens de overval waren de broertjes alleen thuis. De oudste deed de voordeur open toen de bel ging. Hij werd direct gegrepen en naar de woonkamer geleid. Daar werd door een tweede jonge overvaller het kleine broertje in bedwang gehouden.
[VIDEO:2597357]
De jonge overvallers maakten meteen duidelijk dat ze op zoek waren naar geld. De oudste werd bedreigd met een mes en hij moest de overvallers aanwijzen waar spullen lagen. Uiteindelijk vertrokken de daders met een kleine buit, een iPad en een mobiele telefoon.

Jonge overvallers
De leeftijd van de overvallers is erg jong. De politie wil ze daarom heel graag vinden. Naast de leeftijd viel ook het rode camouflagepak van één van hen op.
Heb je tips, dan kun je altijd met de politie bellen of je melden via ‘Meld Misdaad Anoniem’.


Bureau Brabant besteedde in de uitzending maandagavond ook nog aandacht aan dieven die airbags uit auto's stelen.

Ook komt een man uitvoerig en vol in beeld terwijl hij moedwillig een brandblusser leegspuit in een tankstation.
Meer over dit onderwerp:
bergen op zoom bureau brabant overvallen
Deel dit artikel: