Problemen Eindhoven Airport door mist: bussen ingezet voor gestrande reizigers

EINDHOVEN - Verschillende vluchten vanaf Eindhoven Airport zijn zaterdag vertraagd of geannuleerd vanwege de mist. Het vliegveld adviseert reizigers om de reisinformatie op de website goed in de gaten te houden, maar kan niet zeggen of de problemen nog lang gaan duren. Er zijn bussen ingezet om reizigers naar andere luchthavens te vervoeren.

Reiziger Jorrin Hulst zou vrijdagavond al naar Londen vliegen vanaf Eindhoven, maar wacht zaterdagochtend nog altijd op een vlucht. "We maar te wachten zonder enige informatie", vertelt hij aan Omroep Brabant.

"Ik zou gisteren om 22:00 uur naar Londen zijn gevlogen. Dat is niet gelukt en daarom is iedereen naar het Van Der Valk Hotel gebracht. Om 5:30 uur werden we weer opgehaald, aangezien onze vlucht zou vertrekken om 08:30. Nu staan we al uren te wachten tot we eindelijk kunnen vertrekken."

Gestrand
Volgens Hulst zijn er honderden gestrande reizigers. Volgens de laatste informatie zijn er minimaal vijf vluchten geannuleerd. Meer dan tien vluchten zijn urenlang vertraagd.

Meer over dit onderwerp:
eindhoven airport eindhoven mist
Deel dit artikel: