Wie houdt er een leuke actie voor Samen voor de Voedselbank?

EINDHOVEN - Wil jij eens een rondje door de voorraadkast doen? Je hebt daar vast wel producten in staan die wij zoeken voor de inzamelactie ‘Samen voor de Voedselbank’. Heb je soep, rijst of pastasaus staan, zamel het in. Misschien zijn er wel meer mensen in jouw omgeving die producten hebben en die aan onze actie willen geven. Maar hoe kom je dat te weten? Organiseer een leuke actie, verzamel zoveel mogelijk producten en help de Brabantse voedselbanken.

Je kan deze producten tijdens onze actieweken (van 4 t/m 15 december) inleveren bij een inzamelpunt, bij de Voedselbank on Tour of bij ons op de redactie in Son. Samen met jouw hulp, maken we de actie tot een succes. Je kan helpen door een inzamelpunt te worden, maar ook met een leuke actie.

Schoolklas of voetbalteam
Je kan bijvoorbeeld met de schoolklas van je kind afspreken om alle kinderen een product mee te laten nemen en dat aan de voedselbankactie te geven. Leerzaam voor de kleintjes en wij zijn er heel blij mee.

Maar ook als je je ploeggenoten toch op de voetbaltraining ziet deze week, laat ze allemaal iets meenemen. We zijn op zoek naar lang houdbare producten die tegen een stootje kunnen dus een reisje in een sporttas overleven ze ook wel.

Met leuke actie op tv of radio
Natuurlijk kan je je actie wat uitbreiden en opfleuren door er meer mensen bij te betrekken en er meer omheen te doen. Mocht je iets leuks bedacht hebben, laat het ons weten. Stuur je actie naar: voedselbank@omroepbrabant.nl. Tijdens de voedselbank actie crosst onze verslaggever heel Brabant door op zoek naar mooie acties. Het kan zomaar zijn dat de verslaggever jouw kant op komt en bij jouw actie is!

Deel dit artikel: