Rico Verhoeven en Badr Hari in 2018 tegenover elkaar: 'Het moet groots gebeuren, in de ArenA'

HALSTEREN - Kickbokser Rico Verhoeven uit Halsteren is op dit moment druk in voorbereiding op zijn wedstrijd tegen Jamal Ben Saddik. Tegelijkertijd gaan er weer verhalen over een duel met Badr Hari. Mike Passenier, coach van Hari, hoopt op een gevecht in 2018.

Een nieuwe strijd tussen Verhoeven en Hari is volgens Passenier in de maak. "Dat zit er wel aan te komen. Maar dan hoop ik wel dat het groots gebeurt. En dan praat ik over de ArenA, dat soort dingen", zegt de trainer in vechtsportshow VechtersBazen. "Oberhausen is het niet. Het is een hartstikke mooie setting en een hele goede locatie. Maar de tijd is nu rijp voor de ArenA."

Eiland
Hari heeft sinds de verloren wedstrijd tegen Verhoeven geen wedstrijd meer gevochten. Mogelijk gaat hij nog wel de ring in voor een wedstrijd, nog voor hij in actie komt tegen de kickbokser uit Halsteren.

"We moeten even bespreken hoe we dat het beste kunnen doen. Badr heeft verloren van Rico. Dan vechten ze weer tegen elkaar en wint Badr. En dan vechten ze daarna weer tegen elkaar. Dan kunnen ze beter op een eiland gaan zitten en iedere dag knokken", geeft Passenier aan. Hij denkt dat er eerst een andere tegenstander komt voor zijn pupil. Verhoeven speelt zaterdag tegen Ben Saddik.  

'Badr is fit'
Liefhebbers van het kickboksen mogen nog wel hopen op meerdere ontmoetingen tussen Verhoeven en Hari. "Hij is weer aan het trainen en hij is goed fit. Misschien gaat hij tot zijn 35ste door, misschien nog wel langer. Als hij maar een of twee partijen per jaar heeft, hoeft hij er tot zijn veertigste nog maar acht of tien te doen", aldus Passenier.

Kijk hieronder de eerste aflevering van VechtersBazen. Vanaf 43:47 gaat het gesprek over een mogelijk gevecht van Verhoeven en Hari in 2018.


LEES OOK: Bredase organisator kickbokswedstrijd: 'Grote kans dat er een rematch komt'
Meer over dit onderwerp:
kickboksen rico verhoeven halsteren badr hari
Deel dit artikel: