Man slaat na dollemansrit door Zevenbergen agent in het gezicht

ZEVENBERGEN - Twee mannen en twee vrouwen zijn dinsdagmiddag op de Lindonk aangehouden na een wilde achtervolging met meerdere botsingen door Zevenbergen. Bij de aanhouding sloeg een van de arrestanten, een 30-jarige man uit Klundert, een agent in het gezicht.

De politie kreeg rond kwart over drie een melding over een wilde achtervolging waarbij een automobilist, een 29-jarige Zevenbergenaar, meerdere keren opzettelijk was geramd door een andere auto. Op het bedrijfsterrein Lindonk probeerde de rammende bestuurder, een 30-jarige man uit Klundert, de auto van de Zevenbergenaar open te trekken en te vernielen.

Pepperspray
Agenten wilden daarop de inwoner van Klundert aanhouden, maar de man verzette zich hevig en sloeg ook een agent in het gezicht. Met pepperspray werd de man tot bedaren gebracht en daarna geboeid.

Tijdens de aanhouding bemoeiden drie bekenden van de man uit Klundert zich hinderlijk met de aanhouding. De politie hield het drietal aan. Het gaat om een man (56) en een vrouw (28), beiden uit Zevenbergen, en een vrouw (49) uit Klundert. Zij kregen een proces-verbaal.

De 30-jarige man zit nog vast.

Deel dit artikel: