Waar staat het Mooiste Kersthuis van Brabant dit jaar?

EINDHOVEN - Welk huis is dit jaar het allermooist versierd van de hele provincie? Omroep Brabant deed vorig jaar voor het eerst een oproep voor het Mooiste Kersthuis van Brabant. Toen won de kerstlichtshow van de familie Visser uit Veldhoven. Aan wie dragen zij dit jaar de felbegeerde titel over?

Er werden vorig jaar foto's van honderden huizen ingestuurd. Ook dit jaar kun je weer via Facebook of e-mail een foto van je prachtig versierde woning naar ons sturen. Omroep Brabant kiest vervolgens de vier mooiste huizen uit. Daarna mogen onze lezers en kijkers stemmen op hun favoriet en wordt één huis gekroond tot het ‘Mooiste Kersthuis van Brabant’!

LEES OOK: 'Het Mooiste Kersthuis van Brabant' staat in... Veldhoven!

Kerstshow Veldhoven
De winnaar van 2016 was versierd met maar liefst 30.000 lampjes, allemaal knipperend op de maat van de muziek. De kerstshow in de tuin was in Veldhoven al een begrip, maar sinds vorig jaar dus ook in de rest van Brabant.

Nog even inspiratie opdoen? Dat kan natuurlijk. Hier vind je alle genomineerden van vorig jaar. Denk aan prachtig verlichte gevels, een tuin volledig in kerstsfeer met 400 bomen en natuurlijk duizenden kerstballen, sneeuwpoppen, kerstmannen en andere versiersels.  

Meer over dit onderwerp:
kerst mooiste kersthuis van brabant
Deel dit artikel: