Schietpartij in Roosendaal omgeven met vraagtekens, gewonde man is weer thuis

ROOSENDAAL - De 22-jarige man uit Roosendaal die dinsdag gewond raakte bij een schietpartij op de Diamantdijk in zijn woonplaats, is inmiddels weer thuis. De man (29) die als verdachte werd aangehouden, wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dat meldt de politie aan Omroep Brabant.

Het onderzoek van de recherche loopt nog steeds. De politie wil graag in contact komen met getuigen.

Mensen met bivakmutsen
Wat er zich precies heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. De politie kreeg dinsdag rond vier uur meldingen binnen dat aan de Diamantdijk enkele gewapende mensen met bivakmutsen liepen. Meerdere politieauto's reden er met spoed naar toe.

Toen een politieauto wegreed bij het politiebureau aan de Nieuwstraat, in het centrum van Roosendaal, zagen agenten dat op straat twee automobilisten met elkaar op de vuist gingen. De agenten sprongen tussenbeide.

Een van de mannen vertelde dat hij gewond was geraakt bij een schietpartij. Volgens de politie is het slachtoffer na de schietpartij in de wijk Kortendijk naar het politiebureau in de binnenstad gereden. Tijdens zijn rit door de stad heeft hij mogelijk meerdere auto's geraakt.
Meer over dit onderwerp:
roosendaal schietpartijen diamantdijk 112
Deel dit artikel: