Wie wil schitteren in familievoorstelling Beauty en het beest? Kinderen gezocht!

BREDA - Welk kind heeft de moed om het woeste beest in de ogen te kijken? Wie wil er dwaaldansen met Beauty of in de grappige hofhouding? Maas theater en dans zoekt Bredase kinderen en jongeren die mee willen spelen in de familievoorstelling Beauty en het beest in het Chassé Theater in Breda.

Zestig kinderen hebben zich al aangemeld voor de auditie op vrijdag 15 december. Maar er is nog plaats voor negentien jonge auditanten, zo laten de theatermakers weten. Uiteindelijk mogen tien kinderen in de voorstelling meedoen.

Ongewoon
Regisseur Moniek Merkx over het meespeelproject: “We zoeken ongewone persoonlijkheden, kinderen en jongeren die rustig en innemend zichzelf durven zijn.”

Beauty en het beest is een muzikaal theaterspektakel over een dapper meisje en een verwende prins, met twee jaloerse zussen, grappige bediendes, magische goocheltrucs, een zingend bos en een groep dappere kinderen.

Professioneel
Het betoverende liefdesverhaal is zondag 21 januari 2018 te zien in Chassé. De voorstelling wordt gespeeld door acht professionele spelers van Maas theater en dans, acht zangers van het Nederlands Kamerkoor en een groep lokale kinderen en jongeren tussen de acht en zestien jaar.

Kinderen kunnen zich hier aanmelden.

Deel dit artikel: