Fans gooien vuurwerk en aanstekers op het veld bij Willem II-NAC

TILBURG - De wedstrijd tussen Willem II en NAC leverde op het veld weinig spektakel op. Na het laatste fluitsignaal kwam dat spektakel alsnog. Supporters van de thuisclub gooiden vuurwerk en aanstekers op het veld, terwijl er tussen de spelers van beide ploegen nog een opstootje ontstond.


"Ik vond het eigenlijk wel meevallen", zei Mattijs Branderhorst na afloop. De goalie van Willem II was zelf ook betrokken bij de schermutselingen. "Een speler van ons werd aangevallen, ik wilde hem graag beschermen. Toen werd ik tegengehouden door een paar gasten van de tegenpartij. In korte tijd gebeurden er veel dingen. Over en weer wat duwen, verder niet zo’n big deal."

'Clubs zijn toch aartsrivalen'
Nigel Bertrams, doelman van NAC, heeft geen idee wat er precies gebeurde. "Ik heb er weinig van meegekregen. Wij wilden onze eigen supporters bedanken voor de goede steun. Toen gooiden supporters van Willem II vuurwerk en aanstekers op het veld. Dat is jammer. Een derby heeft dat niet nodig, maar misschien hoort het ook wel een beetje bij het beladen sfeertje. De clubs zijn toch aartsrivalen."
Deel dit artikel: