Roy Donders nog te verdrietig na overlijden oma, concert in 013 afgelast

TILBURG - Roy Donders heeft zijn allereerste concert in 013 afgelast vanwege het overlijden van zijn oma vorige maand. De Tilburgse zanger heeft te veel verdriet om op te kunnen treden. “Tijdens de repetities kon ik maar aan één ding denken. Namelijk aan mijn lieve omaatje die ik enorm mis”, aldus Donders.

Het concert in Tilburg stond op vrijdag 15 december gepland. Maar één belangrijke gast zou die dag missen, namelijk de oma van Roy. "Zij had natuurlijk bij mijn eerste show aanwezig moeten zijn”, schrijft de zanger op Facebook. "Voor mij geeft dit een heel dubbel gevoel, het voelt niet compleet. Daarom heb ik met pijn in mijn hart besloten de show te annuleren."

Hopelijk later
Donders hoopt het verdriet snel een plekje te kunnen geven en de show op een later moment alsnog te geven. “Ik hoop dat iedereen die aanwezig zou zijn op deze avond begrip heeft voor de situatie”, zegt de zanger. Mensen die een kaartje hadden, krijgen het aankoopbedrag terug.

De zanger vertelde eerder aan Omroep Brabant dat hij zijn oma tijdens het concert wilde eren met een speciaal lied. Zijn oma was namelijk zijn allergrootste fan.

Meer over dit onderwerp:
tilburg 013 roy donders concerten
Deel dit artikel: