Kapotte vrachtwagen en ongeluk zorgden voor veel problemen op A2

20 december 2017 om 07:57 • Aangepast 20 november 2020 om 19:38
nl
Wanneer je woensdagochtend vanuit Den Bosch richting Utrecht wilde dan moest je lange tijd geduld hebben. Door een kapotte vrachtwagen stond er rond acht uur een file van achttien kilometer tussen de afrit Veghel en knooppunt Deil. Vanaf kwart voor negen begon de file af te nemen en rond halftien waren de grootste problemen voorbij.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Een ongeluk bij Boxtel-Noord zorgde woensdagochtend ook richting Eindhoven voor vertraging. Zowel in die richting als richting Utrecht moesten automobilisten rond acht uur rekening houden met ruim een halfuur vertraging. 

Richting Utrecht moest je volgens de VerkeersinformatieDienst zeker tot na de ochtendspits rekening houden met problemen. Daarna kon pas begonnen worden met het bergen van de vrachtwagen.

De vrachtwagen stond met stukken bij Waardenburg in Gelderland. Het ging om een bakwagen met een afgelopen wiel. 


Wachten op privacy instellingen...


Ook mis richting Eindhoven
Op de A2 in de andere richting ging het woensdagochtend ook mis. Bij Boxtel-Noord gebeurde rond tien voor acht een ongeluk waardoor de weg richting Eindhoven even helemaal dicht was. Rond kwart over acht was alleen de rechterrijstrook nog dicht.


Bij knooppunt Vught was richting Eindhoven een omleiding ingesteld. Naar Eindhoven kon je het beste richting Tilburg volgen via de A65 en  A58.Dit is na negen uur niet meer nodig.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.