Wapen en drugs gevonden bij controle op fietsverlichting, vrouw uit Tilburg al eerder in de fout

27 december 2017 om 13:10
nl
Fietsen zonder licht is nooit slim. Al helemaal niet als je een verboden wapen op zak hebt. Een 23-jarige vrouw uit Tilburg werd in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden, omdat haar voorlamp niet brandde. Een kleine overtreding, maar ze had ook drugs, pepperspray en een alarmpistool op zak.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Een agent liet de vrouw stoppen, omdat ze zonder verlichting bij het Wilhelminapark in Tilburg fietste. Bij controle van haar identiteitsbewijs bleek dat ze in 2014 was aangehouden voor vuurwapenbezit.

Toen de agent haar daarnaar vroeg, reageerde zij zenuwachtig. Ze vertelde dat ze een zak hennep en een zakje harddrugs bij zich had. Nadat de politie voor de derde keer vroeg of ze nog andere verboden zaken bij zich had, leverde ze een bus pepperspray in.

De vrouw werd nerveus toen de agenten vertelden dat een vrouwelijke agente haar kwam fouilleren. Ze probeerde weg te komen maar werd door de agenten vastgepakt. Die voelden dat er iets zwaars in haar jaszak zat. Dat bleek een alarmpistool te zijn.

De vrouw is aangehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.