Familie vermoorde Johan van Boxtel looft beloning van 50.000 euro uit voor gouden tip

EINDHOVEN - De familie van de vermoorde Johan van Boxtel looft 50.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de oplossing van de moordzaak. De Eindhovenaar werd in mei vorig jaar op de Memlincstraat doodgeschoten. Hij was een bekende in het criminele circuit.

Het geld is door vrienden en familie bij elkaar gelegd, zo blijkt uit een bericht op Facebook. De beloning komt daarmee uit op 70.000 euro, want de politie loofde eerder een beloning van 20.000 euro uit


Beelden
De 32-jarige Johan van Boxtel werd op zondagochtend 7 mei 2017 vermoord. Hij werd door twee personen opgewacht voor zijn huis. Ze schoten hem van dichtbij dood nadat hij zijn auto had geparkeerd. In het televisieprogramma Opsporing Verzocht werden camerabeelden getoond van de moord, in de hoop de daders te vinden.

LEES OOK: Advocate verrast door gewelddadige dood van Johan van Boxtel: ‘Zag dit niet aankomen’

Hennep
Van Boxtel hield zich bezig met de handel in hennep. Hij werd ook veroordeeld voor een poging tot brandstichting bij een zonnestudio in Oss, afgelopen jaar. De link tussen hennephandel en zijn dood wordt onderzocht. De politie houdt rekening met een afrekening in het criminele circuit.
Deel dit artikel: