Massale belangstelling voor afscheidsdienst omgebrachte Hennie de Laat uit Tilburg

TILBURG - In het crematorium aan de Karel Boddenweg in Tilburg was woensdagochtend de afscheidsbijeenkomst van Hennie de Laat. De 58-jarige Tilburgse werd zaterdag 23 december dood gevonden in een steeg bij de Hoogvensestraat in haar woonplaats.

Veel mensen waren aanwezig om afscheid te nemen van de Tilburgse vrouw. Na de afscheidsbijeenkomst volgde de begrafenis op de begraafplaats in de Tilburgse wijk Broekhoven.

LEES OOK: Arrestatie na dood van Hennie de Laat (58), vier huizen doorzocht in Tilburg en Breda

De politie ging al vrij snel uit van een misdrijf. Inmiddels is er een 35-jarige verdachte uit Tilburg aangehouden. Dinsdag besliste de rechter-commissaris dat de man nog zeker twee weken vast blijft zitten. de verdachte zit in volledige beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) heeft onderzocht hoe de vrouw uit Tilburg om het leven is gekomen. De uitkomst van dit onderzoek is nog niet bekendgemaakt.

LEES OOK: Stille tocht voor Hennie de Laat met witte ballonnen, rode rozen en vuurwerk

Woensdag 27 december liepen ongeveer 250 mensen mee in een stille tocht voor de vrouw. De tocht werd georganiseerd door Nina, de 17-jarige dochter van Hennie de Laat. 

LEES OOK: ‘Mama leeft niet meer’, het leven van Nina (17) veranderde in een nachtmerrie na de dood van Hennie de Laat
Meer over dit onderwerp:
hennie de laat moorden tilburg begrafenissen
Deel dit artikel: