Alaaf, dat ging snel! Fijnfisjenie café binnen een uur vol

EINDHOVEN - De inschrijving voor het Fijnfisjenie Café startte donderdag om 11:11 uur, maar was binnen een uur al helemaal vol. Voor iedereen die te laat is, niet getreurd! Er bestaat een kans dat er nog plekken vrij komen.

Het is elk jaar weer een terugkerend begrip tijdens carnaval: het Fijnfisjenie Café bij Omroep Brabant. De plaatsen om bij dit feest aanwezig te zijn zijn beperkt, en binnen een uur zat alles al helemaal vol.

Maar er is hoop oor mensen die er naast grepen: Houd social media en de website goed in de gaten, want door verschuivingen komen er soms nog plekken vrij.

3 Uurkes Vurraf
Kaartjes voor 3 Uurkes Vurraf, dat andere Omroep Brabant-feest in het Pullman hotel in Eindhoven, zijn niet te koop. Je kunt je inschrijven voor de loting. Op 1 februari worden de winnaars in het programma Brabants Bont bekend gemaakt.

Ook worden er kaarten weggegeven op de radio. Tijdens de uitzending zal er regelmatig een Fijnfisjenie kreet te horen zijn. Heb je de kreet gehoord? Bel dan direct met de studio (0909-123 0909). Als je in de uitzending komt heb je twee kaartjes gewonnen.

Hou ook de social media kanalen goed in de gaten! Want zowel op Facebook als op Instagram worden binnenkort 11 kaarten weggegeven.

Carnaval Vurraf
Vanaf 20 januari is bij Omroep Brabant weer het programma Carnaval Vurraf te zien. In iedere uitzending mag Jordy Graat twee kaarten weggeven. In elke aflevering legt Jordy uit hoe je deze kan winnen. 

Jordy en Betty leggen uit
Jordy Graat en Christel de Laat, beter bekend als Betty, staan te trappelen totdat carnaval weer losbarst. In Brabants Bont vertelden ze over de voorbereidingen. Voor presentator Jordy Graat is carnaval in oktober al begonnen. "Dan is er alleen nog niemand echt mee bezig, dus het gaat pas echt kriebelen nu de laatste weken in zijn gegaan."

Ook stromen de berichten binnen over hoe mensen aan kaarten kunnen komen. Jordy en Christel hebben dit even op een rijtje gezet.

Meer info?
Op de carnavalspagina vind je al het nieuws rondom carnaval. www.omroepbrabant.nl/carnaval

Deel dit artikel: