Man (42) heeft huis vol munitie, wapens, drugs én een krokodillenhuid

WERKENDAM - De politie heeft donderdagochtend in een huis in Werkendam een 42-jarige man aangehouden. Na een anonieme tip over wapenbezit ging de politie bij de man langs. De man leverde de wapens deels in. Daarna werd zijn huis doorzocht en vond de politie een complete verzameling illegale voorwerpen.

Twee alarmpistolen, een luchtdrukwapen, munitie, stroomstootwapen, hulzen van een granaat, illegaal vuurwerk. Het is nu al een lange lijst en het is nog niet eens de helft van de hoeveelheid in beslag genomen spullen. De man had ook nog een kleine hoeveelheid hennep, amfetamine en LSD in huis. Ook dat is meegenomen door de politie. 

Luipaardenhuid

Maar het meest bijzondere zijn misschien wel de krokodillen- en luipaardenhuid die gevonden zijn in het huis. Buiten de huiden lagen er ook nog verschillende dierenschedels en drie afgeschoten vogels. Niet alleen zijn huis was een opslagplaats voor de spullen, in zijn auto lag ook nog een dode ree. Waarschijnlijk afkomstig van stroperij. 

De politie vond ook nog onderdelen van een oud politie-uniform, een gestolen paspoort en twee, vermoedelijk, gestolen praatpalen van de ANWB. De man is aangehouden en zit vast voor verhoor. 

 

 

 

 

Meer over dit onderwerp:
werkendam drugs wapens aanhoudingen
Deel dit artikel: