Wie kent deze gewelddadige moedermishandelaar? Politie maakt foto openbaar

27 februari 2018 om 11:45
nl
De politie heeft de foto naar buiten gebracht van een man die een vrouw in Uden zwaar mishandelde. De man trapte en sloeg de vrouw nadat zij een opmerking had gemaakt over zijn hond.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

Update: de verdachte is inmiddels opgepakt, vandaar dat zijn foto voorzien is van een balkje. Het laatste nieuws over deze zaak is hier te lezen. 

De politie gaf hem precies één week om zich te melden. Maar omdat de man niks van zich liet weten, wordt zijn foto nu naar buiten gebracht. Hij wordt gezocht voor het in elkaar trappen en slaan van een vrouw in Uden. 

Moeder krijgt klappen

De moeder en haar 7-jarige dochtertje liepen op dinsdagmiddag 23 januari over de Parallelweg in Uden. De hond van de man sprong tegen het meisje aan. Daarop vroeg de moeder of hij z'n hond bij zich wilt houden. Dat schoot bij de man in het verkeerde keelgat. Hij sloeg de vrouw meerdere keren tegen het hoofd, terwijl haar dochtertje erbij stond. Vervolgens gaf hij haar een flink aantal trappen. 

Keel dichtknijpen

De moeder en haar kindje probeerden weg te vluchten in een nabij gelegen balletschool. Maar ook daar waren ze niet veilig voor de man. Hij begon haar daar opnieuw te trappen en te slaan. Toen de vrouw op de grond viel, probeerde de dader de keel van de vrouw dicht te knijpen.

Wie is deze man?

De politie deed een getuigenoproep via social media en gaf hem precies één week om zich te melden op het politiebureau. Maar dat haalde allemaal niks uit. De man is nog altijd onbekend bij de politie. Zij roepen alle getuigen op of mensen die meer weten om zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.