Mannen mishandelen 16-jarige in Rucphen, jongen springt uit auto

RUCPHEN - Een 16-jarige jongen uit Roosendaal is vrijdagavond rond zeven uur mishandeld en bedreigd door twee mannen. Dat gebeurde in een rode Renault Clio. De jongen belde de politie dat hij op de Langendijksestraat in Rucphen uit de auto was gesprongen. In het gesprek valt het woord ‘ontvoering’.

Aan de ontvoering is vermoedelijk een incident tussen de mannen en de jongen voorafgegaan. De mannen spreken met de jongen af in Roosendaal en lieten hem in de auto stappen. Vervolgens kreeg de jongen enkele rake klappen in het gezicht. In de Langendijkstraat wist hij uit de auto te springen en belde hij aan bij een woning. De bewoner liet de jongen niet binnen, maar belde wel de politie.

Bosjes
Toen de politie in de straat arriveerde, kwam de jongen uit de bosjes. Agenten namen hem mee naar het bureau voor een verklaring. Het slachtoffer heeft nog geen aangifte gedaan. 

Inmiddels is duidelijk dat de betrokken rode Renault Clio niets te maken heeft met de bizarre achtervolging in Bergen op Zoom. Bij die achtervolging was toevallig ook een rode Renault Clio betrokken. Beide incidenten vonden bijna gelijktijdig plaats. 

Deel dit artikel: