De meest gastvrije plek in Brabant krijgt dit jaar een prijs

EINDHOVEN - In het jaar dat Brabant de titel draagt van European Region of Gastronomy 2018, organiseert VisitBrabant dit jaar voor het eerst de Brabantse Gastvrijheid Award. Hiermee wordt niet alleen gastvrijheid onlosmakelijk verbonden met Brabant, het biedt de meest gastvrije plekken in Brabant ook het podium dat ze verdienen.

Gastvrijheid en gastronomie gaan in Brabant hand in hand. En dat verdient een prijs, zegt Heleen Huisjes, directeur van VisitBrabant. "Gastvrijheid geeft gasten het gevoel dat ze welkom zijn. Door hen aandacht te geven, te weten wat hun behoeften zijn en door hen positief te verrassen. Met als ultiem doel gasten een beleving te bieden die zorgt voor onvergetelijke herinneringen. In Brabant zijn we daar goed in en dat verdient een podium.”

En daarom is de Brabantse Gastvrijheid Award in het leven geroepen. Iedereen in Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt, kan genomineerd worden. Inschrijven kan vanaf 13 maart tot eind april via deze site. Op 2 juni worden de genomineerden bekendgemaakt en in december wordt de Brabantse Gastvrijheid Award 2018 uitgereikt aan de plek die het meest gastvrij is in Brabant.

Tekst gaat door onder de video.

Mysterybezoek
Een professionele vakjury beoordeelt behalve de inschrijvingen ook de online activiteiten, de bereikbaarheid en reviews van deze locaties. Een mysterybezoeker beoordeelt de genomineerden vervolgens in de praktijk en de gastheren- en vrouwen kunnen hun achterban oproepen te stemmen via brabantgastvrij.nl.

  • Maand van de Brabantse gastvrijheid
    Het programma van European Region of Gastronomy 2018 eindigt in december met de maand van de Brabantse Gastvrijheid. Dan wordt de Brabantse Gastvrijheid Award 2018 uitgereikt. Omroep Brabant gaat de strijd om de Gastvrijheid Award op de voet volgen.
Deel dit artikel: