Video

Kogelregen op coffeeshop De Jungle in Oss, politie vermoedt verband met uitgebrande auto in Schaijk

16 maart 2018 om 05:42
nl
Zeker twintig kogels zijn in de nacht van donderdag op vrijdag afgevuurd op coffeeshop De Jungle aan de Kromstraat in Oss. Dit vermoedelijk met een automatisch wapen, laat de politie weten. Hoewel aan het pand meerdere huizen grenzen, raakte niemand gewond. Later in de nacht werd in Schaijk een uitgebrande BMW gevonden. De politie gaat ervan uit dat er een verband is tussen beide zaken.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

Op het moment dat de schoten werden gehoord, rond halfvier, was de coffeeshop gesloten. De eigenaren zijn geschrokken, maar verder willen ze vrijdagochtend geen reactie geven op wat er is gebeurd.

Wachten op privacy instellingen...

Rond halfvier werd de politie gewaarschuwd. In het raam en rolluik zitten meerdere kogelgaten. De politie zette de omgeving af voor onderzoek. In de buurt sprak ze met meerdere getuigen. Iets voor tien uur vrijdagochtend was de politie ter plekke klaar en werden de afzetlinten weer verwijderd. 

Op dat moment ging de coffeeshop ook weer open, laat onze verslaggever die ter plekke is weten. Een buurtbewoner reageert niet verbaasd op de kogelregen. "Dat het allemaal niet klopt, dat is zeker.  Ik wist dat zoiets zou gebeuren. Ze wisselen ook iedere keer van eigenaar", zegt hij. Een ander reageert juist wel verbaasd. "Dit had ik niet zien aankomen", zegt ze.

De politie bekijkt of er camerabeelden zijn waarop iets te zien is van de beschieting. Ze vraagt daarom aan mensen in de buurt die camera's hebben hangen om beelden hiervan met de politie te delen.  

Uitgebrande BMW
Aan de De Louwstraat in Schaijk werd rond vier uur donderdagnacht een uitgebrande BMW gevonden. De politie gaat uit van een verband tussen de beschieting en de uitgebrande auto.  

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.