Video

Vrouw die van tribune Brabantia viel, niet zwaargewond; toedracht nog niet duidelijk

2 april 2018 om 21:28
nl
De verwondingen die een vrouw maandagavond opliep bij een val van de tribune van RKVV Brabantia in Eindhoven, lijken mee te vallen. Wel moest ze ter observatie de nacht doorbrengen in een ziekenhuis. Dit meldt voorzitter Erik Vos van de voetbalvereniging. Hij zegt ook dat de toedracht nog steeds onduidelijk is. Het slachtoffer is of over een railing gesprongen of ervan afgeduwd, zo meldt Vos.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Technisch was en is er niets mis met de tribune, laat hij ook weten. Vos hoopt later op de dag meer te kunnen horen over wat er precies is gebeurd. De vrouw viel een paar meter naar beneden en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde rond negen uur. 

Voetbaltoernooi Stratumseind
Op het moment van het voorval was er een feest in de kantine van de club aan de gang. Voorafgaand aan dat feest was er een voetbaltoernooi voor het personeel van alle kroegen van het Stratumseind, de uitgaansstraat in het centrum van Eindhoven.



"Ik ben flink geschrokken. Dit wil je gewoon niet. Dit had een leuk feest moeten zijn", vertelt Vos. Volgens hem is de vrouw geen lid van de club. De politie had verder geen informatie over het voorval.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.