Beste begin van een vakantie ooit: Patrick wint 287.419 euro terwijl hij in vliegtuig zit

8 april 2018 om 23:12
nl
Weinig mensen zullen ooit een beter begin van een vakantie hebben gehad dan Patrick (47) uit Oss. Hij won zondagavond namelijk 287.419 euro met zijn loten van de Postcode Loterij in het RTL-programma Miljoenenjacht. Zelf kreeg hij van dat moment niks mee, want hij zat tijdens het uitreiken van de cheque in het vliegtuig.
Profielfoto van der Valk Tobias van
Geschreven door
der Valk Tobias van

En daarom kon het gebeuren dat Winston Gerschtanowitz met draaiende camera voor zijn deur stond om de prijs uit te reiken, maar in plaats van een gelukkige winnaar een verwarde stiefzoon trof. Die stiefzoon, Luc, gaf toevallig net een feestje.

Hij was gelukkig niet te beroerd om de prijs namens zijn stiefvader in ontvangst te nemen. “Zodra ze geland zijn ga ik ze het nieuws vertellen. Een mooi begin van de vakantie”, zei hij tegen de camera's van RTL. 

Miljoenenjacht
Patrick heeft de geldprijs overigens mede te danken aan het harde werk van Miljoenenjacht-finalist Frits uit Oldenzaal. Bij Miljoenenjacht ontvangt de bezitter van een winnend lot namelijk hetzelfde bedrag als een deelnemer aan de finale van het programma. Frits wist 270.000 euro bij elkaar te spelen, waardoor hij ook van Patrick een gelukkige winnaar maakte.

Bovendien kreeg de Ossenaar nog eens 17.419 extra bijgeschreven. Hij speelt namelijk met in totaal drie loten mee, waardoor hij met zijn andere twee loten ook meedeelt in de prijs voor de straat. Die loten zijn samen die bijna 17.500 euro waard. Er zijn ergere manieren om je vakantie te beginnen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.