Mis maandag niets van de huldiging van landskampioen PSV, live bij Omroep Brabant

EINDHOVEN - PSV wordt maandag gehuldigd als kampioen van Nederland. Je hoeft bij Omroep Brabant niets te missen van die huldiging, we doen online en via radio en tv verslag van alle festiviteiten.

De Eindhovense club wordt maandag om 19:00 uur gehuldigd op het Stadhuisplein. Dat plein gaat vanaf 15:00 uur open voor fans. Vanaf dat moment gaan we online verslag doen via een liveblog. Ook kun je live meekijken via de stream.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Om 16:30 uur start onze speciale uitzending op tv. Met voorbeschouwingen, beelden van de rit van de landskampioen door Eindhoven, de huldiging op het bordes van het stadhuis en het feest op het Stadhuisplein. In de uitzending ontvangen presentator Paul Post en sidekick Rik Elfrink gasten als Danny Koevermans, Willy en René van de Kerkhof, Rob Scheepers en Twan Scheepers. De uitzending duurt tot 20:00 uur. 

Ook op de radio besteden we veel aandacht aan de huldiging. Het programma Afslag Zuid gaat een uur langer door. Het programma is, met verslaggevers op locatie, tot het einde van de huldiging op het Stadhuisplein te beluisteren.

Meer over dit onderwerp:
psv huldigingen eindhoven voetbal eredivisie
Deel dit artikel: