Nagenieten van het fantastische kampioensfeest van PSV [video's en liveblog]

EINDHOVEN - PSV werd zondag kampioen van Nederland. Spelers en fans vierden de 24ste titel maandag samen tijdens de huldiging van PSV. Het ging al los tijdens de rit die de selectie maakte op de platte kar. De huldiging was de sfeervolle afsluiter op het volgepakte Stadhuisplein.

Supporters mochten eigenlijk om drie uur in de middag het Stadhuisplein pas op. Maar drie kwartier eerder gingen de hekken al open. Vrij snel stond het plein goed vol. Spelers waren toen nog lang niet aanwezig.

De selectie begon eerst in het Philips Stadion met een Kids Event. Daarna stapten ze rond vijf uur op de platte kar om een rit door Eindhoven te maken. Eindstation was het Stadhuisplein. Om zeven uur lieten de spelers zich voor het eerst zien aan de vele fans op het Stadhuisplein. Nicolas Isimat-Mirin nam de fans weer mee met zijn aanstekelijke 'Come on Pee Sje Vee'. Jorrit Hendrix zong 'Brabant' van Guus Meeuwis. En trainer Phillip Cocu sprak de fans toe.

Na een klein uur interactie tussen fans op het plein en spelers op het podium was de huldiging voorbij. Maar het feest niet, dat zal nog lange tijd duren. 

 

 

Meer over dit onderwerp:
psv eredivisie huldigingen voetbal eindhoven