Video

Lekker knuffelen met cheeta's in Beekse Bergen, Facebookgrap trekt duizenden belangstellenden

12 mei 2018 om 00:05
nl
Je kon er op wachten, maar nu is het zover: een Facebookevenement om lekker intiem te knuffelen met luipaarden. Een schot in de roos zo blijkt, want het 'evenement' is razend populair. Vrijdagavond hadden ruim 14.000 mensen al aangegeven interesse hebben om te komen, terwijl bijna tweeduizend mensen meldden zeker van de partij te zijn.
Profielfoto van Roxanne Hazenberg
Geschreven door

Het evenement is aangekondigd voor 19 juli van 14:33 tot 17:33 uur. Maar de eindtijd kan nog veranderen. Waarom? "De eindtijd is nog niet helemaal zeker, het zou om bepaalde redenen wat korter kunnen duren....", laten de organisatoren weten.

Grap
Voor de goede orde: het is natuurlijk een grap. Het evenement is een reactie op het filmpje waarop te zien is dat luipaarden in safaripark Beekse Bergen Franse toeristen besluipen nadat die uit de auto waren gestapt. Het filmpje werd wereldwijd opgepakt.

Het idee voor het evenement maakt hoe dan ook veel lollige reacties los. "Moet mijn dochter (bijna 4) in de buggy of is de route niet toegankelijk voor buggy's?", schrijft iemand op de pagina. "Jaaaa leuk, teambuilding", reageert een ander. "Zorgt ervoor dat de overpopulatie van collega’s vanzelf wordt opgelost."

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.