Swaffelende stripper over optreden in Hank: 'Je kunt toch verwachten dat ik mijn kleren uitdoe?'

HANK - De stripper die voor opschudding zorgde tijdens de Diva Bingo in dorpshuis 't Uivernest in Hank was niet goed geïnstrueerd over de act die hij moest opvoeren. Dat laat hij woensdag aan Omroep Brabant weten. "Als ik had geweten dat ik tijdens mijn optreden niet 'full monty' hoefde te gaan, dan had ik dat ook zeker niet gedaan", aldus stripper Benedict.

Benedict is zich van geen kwaad bewust. Hij ging vorige maand uit de kleren tijdens een gezellig bingoavondje voor vrouwen. Op filmpjes zie je dat de man eerst nog rondloopt met een sok om zijn edele delen. Later zie je hem swaffelend bij enkele gillende vrouwen langs lopen. Van de ruim honderd vrouwen die in het dorpshuis waren, vonden een paar de act minder leuk. De stripper ging verder dan de organisatie had verwacht. Zelfs de burgemeester spreekt er schande van.

LEES OOK: Een naakte stripper in het dorpshuis van Hank... mag dat? 

'Stripper sprak gewoon Nederlands'
Volgens de organisatie zou Benedict uitleg hebben gehad wat hij moest doen, maar dat niet hebben begrepen omdat hij alleen Engels sprak. Maar dat is onzin, volgens partner Ramona. "Het verbaast ons, want Benedict heeft met de vrouw van de organisatie een paar keer gesproken, in jawel Nederlands." De stripper zegt tijdens de boeking en kort voor zijn optreden geen instructies te hebben gekregen. "Daarom heeft hij de act gedaan, zoals hij altijd doet", zegt Ramona.

 

Benedict vindt dat de organisatie de schuld niet bij hem moet leggen. "Dat gaat echt te ver. Waarom huur je een stripper in als je geen bloot wilt zien? Als je de Tiroler-zusjes inhuurt dan weet je dat je Tiroler-liedjes te horen krijgt. Zo is dat hetzelfde met een stripper.  Huur je een stripper in, dan kun je verwachten dat hij zijn kleren uitdoet."