In het zuiden vol zon woont Guus Meeuwis straks in deze miljoenenvilla

TILBURG - Ruim een miljoen euro heeft Guus Meeuwis betaald voor een grote villa in Tilburg. Op foto's is nu te zien wat de Brabantse zanger daarvoor krijgt. Weelderige boompartijen, meerdere grote terrassen, zeven kamers en natuurlijk een wijnkelder.

Een vrijstaand pand van 260 vierkante meter op een lap grond van grofweg vijfduizend vierkante meter, wie wil dat nou niet? Voor Guus is dit de plek waar hij na zijn concerten en optredens thuiskomt, meldt Quote

Guus Meeuwis liet al eerder weten dat hij in twee verschillende steden woont met zijn vriendin Manon Meijers. Zo wisselen ze met zijn tweetjes Tilburg en Amsterdam af. 

LEES OOK: Guus Meeuwis gaat in twee verschillende steden samenwonen met vriendin Manon Meijers

Dan denk ik aan Brabant
"Deze prachtige buitenplaats, oftewel dit landgoed, ontleent zijn grandeur onder andere aan de ligging en de omvang van het bosrijke perceel", zo beschrijft de brochure van de makelaar het nieuwe onderkomen van de zanger. 

In het zuiden vol zon heeft Guus dus een mooi huisje uitgekozen. Het pand heeft zeven kamers waarvan vijf slaapkamers, drie verschillende woonlagen en een grote keuken. Een flesje wijn koud leggen kan in zijn eigen wijnkelder. 

Deel dit artikel: