Ongelukken, aanrijdingen, ellenlange files: het is vrijdag

EINDHOVEN - Het is vrijdagmiddag flink raak op de Nederlandse snelwegen. Auto's die op elkaar botsen, aanrijdingen, een motorrijder die onderuit gaat. Met als gevolg ellenlange files. Ondanks het mooie weer, niet echt een lekker begin van het weekend.

Op de A59 bij Waalwijk was er rond vier uur een ongeval tussen twee personenauto's waarbij een persoon gewond is geraakt en een auto helemaal om zijn as draaide. Gevolg: een lange file.

Verhit begin van het weekend
Op de A50 bij Ravenstein botsten rond dezelfde tijd ook twee auto's op elkaar, waarvan er een in de berm terechtkwam. Het verkeer richting Ravenstein moest over de vluchtstrook en kijkers aan de andere kant weg zorgden voor een file.

Dan is er nog de zojuist weer vrijgegeven A16 waar tussen Zevenbergschen Hoek en 's Gravendeel een motorrijder onderuit ging. Hierdoor moest de weg deels worden afgesloten en ontstond er acht kilometer file. 

Tel hier de de ongelukken van vanmorgen met fietsers in Schaijk en Bergen op Zoom en het aantal branden bij op en je kunt spreken van een verhit begin van het weekend.