Paolo Fernandes terug bij NAC zonder dat hij echt weg is geweest

BREDA - Paolo Fernandes speelt ook in het seizoen 2018/2019 voor NAC. De Spaanse aanvaller speelde het afgelopen seizoen op huurbasis in Breda. Na de laatste wedstrijd was zijn avontuur bij NAC voorbij. Maar zonder dat hij ergens anders gespeeld heeft, is hij alweer terug. De Bredase club huurt Fernandes nog een jaar van Manchester City.

Fernandes speelde vorig seizoen 25 wedstrijden in het geel-zwart, in die wedstrijden scoorde hij twee keer. "Vorig jaar ging het richting het einde van het seizoen steeds beter. Hopelijk kan ik die vorm doortrekken naar het komende seizoen. Toen ik hier wegging aan het einde van het afgelopen seizoen, had ik gelijk het gevoel dat ik terug moest komen. Zeker ook omdat ik iedereen hier nu ken, erg fijne mensen, en natuurlijk voor mijn ploeggenoten. Ik ga dit seizoen weer alles geven."

'Grote stappen gezet'
Hans Smulders, technisch directeur van NAC, is tevreden met de terugkeer van de negentienjarige Spanjaard. "Het is goed nieuws dat we Paolo nog een seizoen aan de selectie toe kunnen voegen. Hij is een zeer talentvolle speler die met zijn aanvallende impulsen een waardige toevoeging is. Paolo is nog jong en het afgelopen seizoen was het eerste seizoen dat hij volledig mee heeft gedraaid op het hoogste niveau." 

"Hij heeft hard moeten werken voor een plek in het elftal en dat heeft ervoor gezorgd dat hij grote stappen heeft gezet", vervolgt Smulders. "Dat maakt dat hij ten opzichte van vorige zomer veel meer ervaring heeft en bekend is met de Eredivisie en onze werkwijze. Het komende jaar krijgt hij bij ons de kans om zijn kwaliteiten nog verder te ontwikkelen en is het zaak dat hij deze weer optimaal in gaat zetten. Een bijkomend voordeel is dat hij ook andere, nieuwe spelers vanuit Manchester City wegwijs kan maken bij NAC."

 

 

Meer over dit onderwerp:
VOETBAL NAC BREDA PAOLO FERNANDES
Deel dit artikel: