Na plofkraak bij huisartsenpraktijk in Roosendaal is het spreekuur verplaatst

16 juli 2018 om 08:06
nl
Patiënten van huisartsenpraktijk Kennedylaan in Roosendaal kunnen ondanks de plofkraak - die donderdagnacht plaatsvond bij dit gebouw - wel terecht bij hun dokter. De spreekuren gaan door.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

Het reguliere spreekuur wordt deze maandag, dinsdag en woensdag gehouden bij praktijk Kroevenpoort op het adres Eglantier 1 in Roosendaal. De assistente houdt spreekuur in fysiocentrum Optimaal in de Kroevenlaan en praktijkondersteuner Sylvie van Haagen houdt spreekuur bij praktijk Dermaux aan de Westrand. 

De huisartsenpost is telefonisch bereikbaar via de gebruikelijke nummers en de receptenlijn is gewoon in te spreken.

Steunmuur beschadigd
De plofkraak op de pinautomaat in de muur van het gebouw in de President Kennedylaan beschadigde in de nacht van donderdag op vrijdag een steunmuur in de huisartsenpraktijk. In de apotheek - die ook in dat gebouw gevestigd is - ontstond waterschade. Hierdoor konden de huisartsenpraktijk en de apotheek vrijdag niet open gaan. Toch leidde dit niet tot extra drukte bij de spoedeisende hulp in het Bravis Ziekenhuis. 

Of er bij de plofkraak iets is buitgemaakt, is niet bekend. Getuigen spreken over drie daders. Ze zouden er op scooters vandoor zijn gegaan. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!