N261 dicht in de richting van Tilburg Reeshof na botsing tussen vrachtwagen en auto

24 juli 2018 om 14:39
nl
De N261 is korte tijd in beide richtingen afgesloten geweest na een ongeluk tussen een vrachtwagen en een auto. De automobilist raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur brak zijn arm. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt richting Berkel-Enschot en de afslag naar de A58.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

De weg werd in beide afgesloten zodat een traumahelikopter kon landen en hulp kon bieden aan beide slachtoffers. Nadat het traumateam assistentie verleende tijdens het ongeluk kon de weg in de richting van Berkel-Enschot en Oisterwijk weer open. De weg is in de richting van Tilburg Reeshof nog wel dicht. De vrachtwagen staat namelijk midden op de weg en blokkeert daarmee de doorgang.

Wachten op privacy instellingen...

Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk. De botsing gebeurde op de kruising van de N261 met de Koningsoordlaan. De auto knalde samen met de vrachtwagen de berm in en kwam tot stilstand tegen een geluidswal. 

Nog geen vijfhonderd meter verderop  op de A65 gebeurde rond dezelfde tijd ook al een ongeluk. Daar ramde een vrachtwagen de vangrail

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.