Vrijgezelle dames van Brabant opgelet, Ronald zoekt een date!

VEGHEL - Vrijgezelle dames van Brabant, opgelet! Zoek jij nog een leuke man? Ronald (40+) zoekt jou! De dappere vrijgezel uit Veghel die de liefde maar niet kan vinden schakelde het Brabants Buske in om een oproep te doen.

“Ik heb verschillende dingen gedaan om die ene echte liefde te vinden. Een speeddate, aangemeld bij diverse datingsites, ingeschreven gestaan bij een relatiebemiddelingsbureau. Maar tot op heden echter zonder succes. Soms denk ik dat geluk in de liefde voor mij niet is weggelegd. Bij deze gedachte word ik soms best wel verdrietig. Maar ik geef de moed niet op," houdt Ronald vol.

“Ik ben lief, humorvol en betrouwbaar”, schetst hij wat hij een vrouw te bieden heeft. Waarom het de veertiger nog niet gelukt is in de liefde? Hij heeft een dwangneurose. “Bijvoorbeeld meerdere keren controleren of de ramen en deuren van mijn auto goed zijn afgesloten. Ik moet ermee leren leven en mijn toekomstige partner ook.”

Leuke jongen
Zijn moeder Diny kan het iedereen aanraden om met haar zoon te daten. "Het is een hele leuke jongen, hij gaat er echt voor als hij iemand heeft.” Vader Antoon: “Hij is spontaan, gewoon een leuke jongen."

Wil je daten met Ronald: mail dan naar brabantsbuske@omroepbrabant.nl

Meer over dit onderwerp:
BRABANTS BUSKE VEGHEL
Deel dit artikel: