Vrouw (32) komt om het leven bij uitslaande brand in Etten-Leur, haar man en zoontje raken gewond

13 augustus 2018 om 09:21
nl
Bij een uitslaande brand zondagnacht in de Nieuwe Kerkstraat in Etten-Leur is een 32-jarige vrouw om het leven gekomen. Haar 30-jarige man raakte zwaargewond. Hun 2-jarig zoontje is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht, laat de politie weten.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

Het gezin woonde tijdelijk in een schuur bij een oom. Die schuur was zo'n drie bij vier meter groot en was ingericht als tijdelijke woning", zegt politiewoordvoerder Rob Luijten. "Of ze daar mochten wonen en of de schuur brandveilig was, gaan we onderzoeken."

Wachten op privacy instellingen...

 

Ontruiming
De brand brak rond halfvijf uit. De oorzaak is nog niet bekend. 

Vanwege de brand werden omliggende huizen ontruimd. Inmiddels is het vuur geblust. "De buren hebben uitstekend gehandeld", vertelt Luijten. "Zij ontdekten de brand en hebben de hulpdiensten gebeld. Toen ze de man verbrand uit de schuur zagen komen, hebben ze hem meteen onder de douche gezet."

Een buurman pakte het kindje door het raam over uit de armen van de vader. De brandweer heeft de vrouw later uit de schuur gehaald. Ze hebben haar nog geprobeerd te reanimeren, maar dat lukte niet meer.  

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!