Video

Vrouw rijdt met scootmobiel in sinkhole Goirle, straat is veranderd in een rivier

13 augustus 2018 om 16:26
nl
Inwoners van Goirle konden maandagmiddag met een kano door de straat varen. Niet door zware regenval, maar doordat er een hoofdwaterleiding was gesprongen. De Bergstraat en omliggende straten stonden compleet onder water. Er ontstond op de plek waar de leiding klapte een sinkhole. Een vrouw met een scootmobiel kwam in het gat terecht. Haar voertuig kantelde daarna, aldus buurtbewoners. Mensen uit de buurt hebben haar eruit kunnen trekken. Ze is daarna weer doorgereden op haar scootmobiel.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Medewerkers van Brabant Water zijn ter plaatse, zij hebben de watertoevoer afgesloten. Twintig huizen zitten daardoor zonder water. Buurtbewoners staan verbouwereerd op straat te kijken. De weg is aan beide kanten afgesloten.

Wie is de vrouw in de scootmobiel?
Brabant Water is op zoek naar de vrouw met de scootmobiel om te controleren of haar voertuig geen schade heeft of dat de vrouw zelf niets heeft.  Bij een waterleidingbreuk ontstaat overigens lang niet altijd een sinkhole. "Het ligt onder meer aan de hoeveelheid water die vrijkomt en aan de ondergrond," vertelt een woordvoerder.

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.