Brand Etten-Leur waarbij jonge moeder omkwam niet aangestoken

ETTEN-LEUR - De brand in Etten-Leur waarbij in de nacht van zondag op maandag de 32-jarige Linda om het leven kwam is niet aangestoken. De politie heeft de schuur in de Nieuwe Kerkstraat onderzocht en komt tot de conclusie dat er geen sprake is van een misdrijf.

Technisch sporenonderzoek naar de fatale brand wijst uit dat de brand binnen in de schuur is ontstaan. Dat onderzoek werd uitgevoerd door specialisten van de brandweer en de technische recherche. Ook een politiehond die gespecialiseerd is in branden heeft geholpen bij het onderzoek.

Oorzaak brand nog altijd onduidelijk
Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan in de schuur. De politie hoopt daar meer over te weten te komen als ze Hendrik, de vader van het gezin, gesproken hebben.

Hij ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis. Hij liep ernstige brandwonden op. Het tweejarige zoontje van het stel raakte lichtgewond. Het gezin woonde in bij een oom. Ze hadden de schuur ingericht als hun slaapkamer.

De brand met dramatische afloop maakte diepe indruk in de Etten-Leurse straat. De buren van de slachtoffers schoten te hulp.

Lees ook: Buurman redt vader en kind uit brandende schuur Etten-Leur: 'Krijg je nooit meer van je netvlies'

Meer over dit onderwerp:
ETTEN-LEUR BRANDEN