Bergenaar (25) met hennep zwemt tijdens achtervolging naar eilandje, maar politie is hem te snel af

14 augustus 2018 om 18:21
nl
Een 25-jarige automobilist uit Bergen op Zoom haalde dinsdagmiddag een flink nat pak toen hij tevergeefs probeerde uit handen van de politie te blijven. De verdachte ging er bij een politiecontrole snel vandoor, crashte en sprong het water in.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

Agenten wilde de man en zijn auto controleren in De Markiezaten in Bergen op Zoom. Toen hij dat in de gaten kreeg, gaf hij vol gas om de politie af te schudden. De politie zette een achtervolging in. Die duurde niet heel lang, want op de Laan van Borgvliet botste de verdachte tegen een lantaarnpaal aan.

Eiland
De Bergenaar stapte uit zijn auto en rende over het spoor naar de Markiezaatsweg. Toen hij merkte dat het te voet niet ging lukken, sprong hij in het water om naar een eilandje te zwemmen. 

De politie omsingelde het gebied en lieten een politiehond en een bootje komen. Nog voordat ze de overtocht gingen maken, kwam de verdachte al terug zwemmen.  Hij is aangehouden en zit vast. In zijn auto vond de politie vier dozen met hennep. De recherche is een onderzoek begonnen.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!