Het is gelukt, de Omroep Brabant-koffers zijn gevonden!

17 augustus 2018 om 09:00
nl
Het is weer voorbijgevlogen, de zomervakantie. Voor veel mensen zijn de laatste vrije dagen aangebroken. Maar Omroep Brabant zorgt er voor dat je die toch nog op een leuke wijze doorbrengt. We maken deze vrijdag een radio-uitzending vanuit de jachthaven in Drimmelen en... gaven weer twee super handige rode koffers weg.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

Verslaggever Eva de Schipper verstopte de koffers ergens in de provincie. En wat je vindt, mocht je houden in dit geval!  

Juiste code

Tenminste, mits je de juiste code wist die tijdens de radio-uitzending werd verteld. Donderdag - toen we dit kofferspel ook speelden - bleek dit nog best lastig. Toen gingen uiteindelijk Wim en Charlotte en Kim met de koffers aan de haal

Wachten op privacy instellingen...



De code bleek ook vrijdagochtend het grote struikelblok. Rond halfelf hadden Guido en Dennis de locatie - bij het voetbalstadion van RBC in Roosendaal - gevonden, maar ze konden niet de juiste code geven. Vijf minuten later had Guido wél de goede oplossing: 'He schipperke, jij hebt zeebenen'. En dus is hij de winnaar van het vakantiepakket. "Ik werk hier vlakbij", vertelt hij. "Ik was de stream aan het volgen en dacht: ik kan het wel eens proberen." Hij heeft al concrete vakantieplannen. Hij wil naar Polen. "Eind dit jaar of volgend jaar. Deze koffer is dus welkom!"

Wachten op privacy instellingen...

'Dit kan niet missen'

Om een uur vrijdagmiddag startte de zoektocht naar koffer twee. Die duurde een stuk langer dan de zoektocht naar koffer één. Maar om halfdrie vond Kevin uit Rucphen hem. En hij wist ook de juiste code. 'Schipper mag ik overvaren'.  De tweede koffer lag bij de Lourdesgrot in Sint Willebrord. "Ik was net tien minuten de stream aan het bekijken", vertelde de winnaar. "Toen ik de hint hoorde over de Mariaverschijning wist ik het! Toen hoorde ik ook nog de kerkklokken en toen dacht ik: dat kan niet missen. Mariaverschijning, Mariagrot... " 

De koffer komt Kevin goed van pas. Hij heeft vakanties geboekt naar Frankrijk en Ibiza. "Lekker genieten na weer een jaar werken!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.