Video

In de rij voor gratis donuts in Tilburg: 'Het levert een gezellige nacht op'

22 augustus 2018 om 07:06
nl
Een typisch gevalletje van wie het eerst komt, wie het eerst maalt woensdagochtend vroeg op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Dit bij de opening van Dunkin’ Donuts daar. De eerste honderd klanten van de winkel krijgen namelijk een jaar lang gratis donuts. En dus stond er vóór de opening om zeven uur woensdagochtend al een lange rij. Max en Daan stonden er zelfs 25 uur voor in de rij!
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

 

Wachten op privacy instellingen...

“Een gek idee, nadat we uit de kroeg kwamen. En het levert een gezellige nacht op”, zeggen verschillende jongeren woensdagochtend als ze al uren in de rij staan. Echte donutfans zijn het zeker niet allemaal, maar dat is een detail.  

De taferelen zijn vergelijkbaar met die eerder dit jaar in Eindhoven bij de opening van de eerste Brabantse vestiging van de donutzaak. 

Wachten op privacy instellingen...

De vestiging in Tilburg is niet zomaar een donutwinkel. Het is de allereerste multistore van de Amerikaanse fastfoodketen in ons land. Naast de verschillende soorten donuts kun je er ook kiezen uit 31 verschillende ijssmaken van Baskin-Robbins.

Later gratis ijs
Kom je wel eens in Utrecht dan ken je dat ijs misschien al. Daar zat namelijk, tot nu toe, het enige Nederlandse filiaal. Maar de wafels, donuts, ijs, churros, pancakes, freakshakes en milkshakes van de Amerikaanse ijswinkel zijn vanaf woensdag dus ook in Tilburg verkrijgbaar. 

Vanaf 12 uur woensdag is het tijd voor ijs. En ook hier geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De eerste vijftig klanten winnen een jaar lang gratis ijs. Dit wel voor een maximumbedrag van vijfhonderd euro. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!