Uitvaart PSV-fan Daniël van Bokhoven 'bij hoge uitzondering' in zijn geliefde Philips Stadion

3 september 2018 om 13:52
nl
De uitvaart van de onlangs overleden PSV-fan Daniël van Bokhoven wordt gehouden in het Philips Stadion in Eindhoven. De 20-jarige student uit Eindhoven overleed vorige week aan de gevolgen van de meningokokkenziekte.
Profielfoto van Roxanne Hazenberg
Geschreven door

Daniël werd ernstig ziek tijdens het introductiekamp van zijn opleiding aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg. Hij was mee als begeleider op dat kamp. 

Daniël was een liefhebber van PSV: hij had een vaste plek in het stadion en wilde in zijn loopbaan verslag gaan doen van de club. Als eerbetoon klapten de fans van PSV en Willem II tijdens de wedstrijd afgelopen zaterdag voor hem. 

"Door de sterke band tussen Daniël en PSV, hebben we besloten om het verzoek van de familie in te willigen", zegt Thijs Slegers, woordvoerder van PSV. 

"Daniël was groot fan van onze club. Daarnaast was hij voor zijn freelance baan bij Studio040 vaak bij ons in huis om verslag te doen. Omdat Daniël ook bij ons op sollicitatiegesprek is geweest, hebben we besloten om -bij hoge uitzondering- de uitvaart in het stadion te laten plaatsvinden." 

Vrienden en familie van Daniël die naar de uitvaart komen, wordt verzocht een rode of een witte bloem mee te nemen. Het zijn dé kleuren van de favoriete club van de overleden student: PSV. Afgelopen weekend stonden medestudenten en zijn voormalige clubgenoten van Nieuw Woensel en Unitas '59 al stil bij zijn dood

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.