Jongen kreeg klap met stalen pijp en brak z'n kaak, politie doet onderzoek naar zware mishandeling

3 september 2018 om 15:35
nl
De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling in Almkerk. Een paar weken geleden, na de Zomerparkfeesten in het dorp, werd een 22-jarige man in zijn gezicht geslagen met een ijzeren pijp. Hij brak daarbij zijn kaak.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

In de nacht van 18 op 19 augustus liep de jongen met zijn vriendin over de Rivierenland. Het stel kwam terug van de Zomerparkfeesten en had de fiets daar in de straat neergezet. 

Bij aankomst bleek dat onder meer hun fietsen omver waren gegooid. De 22-jarige man trok zijn eigen rijwiel onder de stapel fietsen vandaan. Dat schoot in het verkeerde keelgat van een groepje jongens, dat op dat moment voorbij liep. 

Klap met ijzeren staaf
Eén van de jongens beschuldigde het slachtoffer van diefstal. De jongen liet daarop zijn fietssleutel aan de groep zien, maar dat mocht niet baten. De groep werd agressief richting het stel en ze zocht de confrontatie op. 

Er ontstond een vechtpartij tussen de gewelddadige groep en het slachtoffer. Opeens werd de 22-jarige man van achteren geslagen, vermoedelijk met een ijzeren staaf. Het slachtoffer hoorde een luide knak in zijn kaak. Na de mishandeling moest het slachtoffer naar het ziekenhuis waar hij een operatie moest ondergaan. 

Politie zoekt getuigen
Naar aanleiding van deze zware mishandeling is de politie een onderzoek begonnen. De recherche roept iedereen om zich te melden als ze iets hebben gezien. 

Iedereen die in de nacht van 18 op 19 augustus jongens heeft zien wegvluchten of iets van de mishandeling heeft meegekregen, kan zich melden.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.