'Na liquidatie stonden twee mannen op hoek Sionstraat en Gibeonstraat in Eindhoven'

EINDHOVEN - Vlak na de liquidatie van een 34-jarige Eindhovenaar zaterdagavond op de Sionstraat in Eindhoven zagen getuigen twee mannen op de hoek met de Gibeonstraat. Dat heeft de politie gezegd.

De plek waar het duo stond, was op twintig meter afstand van de auto waarin het slachtoffer zat.  De politie is op zoek naar deze mannen. "Mogelijk hebben ze belangrijke informatie voor ons." 

Familie en buurtbewoners
De politie praat bovendien met familie van het slachtoffer, getuigen en buurtbewoners om een beter beeld te krijgen van wat er zich heeft afgespeeld. De auto waarin het slachtoffer zat is in beslag genomen en wordt onderzocht. 

De liquidatie vond rond kwart over acht plaats. Er zouden meerdere schoten zijn gelost.  Eerder zei de politie uit te gaan van één dader die de wijk Vlokhoven in gevlucht zou zijn. 

In het signalement dat de politie zaterdagavond verspreidde sprak de politie over een man met een Turks of Marokkaans uiterlijk. De man is ongeveer 50 jaar en heeft een gezet postuur. Hij is 1.65 meter lang, heeft zwartgrijs haar en een snor. De dader had een tas bij zich. 

Meer over dit onderwerp:
EINDHOVEN MOORDEN LIQUIDATIES
Deel dit artikel: