Gigi en Bella Hadid in De Efteling, supermodellen verstoppen zich achter masker in pretpark

KAATSHEUVEL - Wie goed oplette, kon maandag een paar bekende gezichten tegenkomen in de Efteling. Verstopt achter een masker liepen supermodellen Kendall Jenner, Gigi, Bella en Anwar Hadid en hun moeder Yolanda door het attractiepark.

Gigi Hadid deelt, net zoals haar beste vriendin Kendall (de halfzus van Kim Kardashian-West), foto's in haar Instagramstories van hun uitje. Op de kiekjes komt de hele familie voorbij, verkleed met maskers uit het park om niet teveel op te vallen. 

De familie Hadid voor de ingang van de Efteling (Foto: Instagram)

De Fashion Weeks zijn weer in volle gang in de verschillende mode-hoofdsteden in Europa. Waarschijnlijk wilden Gigi en Bella even een dagje uit tussen de catwalks in Milaan en Parijs door. De twee sieren vele covers van onder andere bladen als Vogue en ELLE en lopen daarnaast op de catwalks van Versace, Dior, Chanel en Victoria’s Secret.

De familie Hadid voor de ingang van de Efteling (Foto: Instagram)

De modellen zijn wel vaker in Brabant te vinden. Oma Van Den Herik, de moeder van Yolanda, woont in Kaatsheuvel en is ernstig ziek. Vorig jaar bezochten Bella en Yolanda haar samen op haar verjaardag.